GTA 5 Script Hook Hatası Çözümü Güncellemesiz Yöntem 2024 - FABilgi

GTA 5 Script Hook Hatası Çözümü Güncellemesiz Yöntem 2024

GTA 5 Script Hook Hatası Çözümü Güncellemesiz Yöntem 2024

Bugün, bu sorunun çözümünü göstereceğim, hatta Script Hook güncellenmeden bile! Çünkü Script Hook güncellemesi gerçekten çok zaman alabiliyor. 

Şimdi, oyunu 3179 sürümüne nasıl getireceğinizi göstereceğim ve kurulumu gerçekten kolay. İsterseniz hemen videoya geçelim, ancak aşağıdaki açıklamada, GTA 5 Script Hook hatası çözümü için bir RAR dosyası bağlantısı paylaşacağım. Yanlışlıkla bu dosyayı açarsanız,içinde iki klasör bulacaksınız. Steam'den indirdiyseniz içerikleri bir yere kopyalayın, eğer Epic Games kullanıyorsanız, içerikleri farklı bir yere kopyalayın. 

Ardından, GTA 5 dosyalarının olduğu yere gidin ve Epic Games kullananlar için uygun olan dosyaları oraya yapıştırın. Bu dosyaları değiştirme işlemini onaylayın ve artık oyununuz 3095 sürümünde olacak. Ürün sürümünü kontrol etmek için GTA 5'e sağ tıklayıp "Özellikler"e tıklayın, ve göreceksiniz ki ürün sürümü 1.0 3095 oldu. Tamam diyip pencereyi kapatın, işte bu kadar! Şimdi, bir test için oyuna girelim ve görelim, hata verecek mi? 

Gördüğünüz gibi, GTA açılıyor ve bu sefer Script hatası vermiyor. Daha fazla video için kanalıma abone olabilir ve beğenebilirsiniz. Böylece Script hatasının çözümünü de bulmuş olursunuz.

GEREKLİ DOSYA 

MEDIAFIRE.COM TIKLA İNDİR>>

VİDEOLU ANLATIM

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar