Discord Quest Rozeti Alma Yöntemi Kodsuz Bedava Yeni 2024 - FABilgi

Discord Quest Rozeti Alma Yöntemi Kodsuz Bedava Yeni 2024

Discord Quest Rozeti Alma Yöntemi Kodsuz Bedava Yeni 2024

Discord Quest Rozeti Nasıl Alınır? 

Ücretsiz ve Kolay Yöntem

Merhaba arkadaşlar, bloguma hoş geldiniz! Bugün sizlere Discord'un yeni Quest rozetini nasıl ücretsiz olarak alabileceğinizi anlatacağım. Daha fazla Discord ipucu ve rehberi için blogumu takip etmeyi unutmayın!

Adım 1: Kullanıcı Ayarlarına Girin

Öncelikle, Discord hesabınıza giriş yapın ve sağ alt köşedeki kullanıcı ayarları simgesine tıklayın. "Hediye Envanteri" kısmına gidin ve rozet görevini bulun.

Adım 2: PUBG'yi İndirin

Görevi tamamlamak için PUBG oyununa ihtiyacınız var. PUBG'yi Steam'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun yaklaşık 40 GB boyutunda olduğundan, indirmenin biraz zaman alabileceğini unutmayın.

Adım 3: Görevi Tamamlayın

PUBG'yi açın ve bir arkadaşınızı arayın. Discord'da ekran paylaşımını başlatmak için "Ekran Paylaş" butonuna tıklayın ve PUBG'yi seçin. "Go Live" diyerek yayına başlayın ve 15 dakika boyunca yayın yapın.

Adım 4: Rozeti Alın

15 dakikalık yayın süresi dolduğunda, Discord görevinizi tamamladığınızı algılayacak ve rozetiniz hesabınıza eklenecektir. Hediye Envanteri bölümünden rozetinizi kontrol edebilirsiniz.

Sonuç

İşte bu kadar! Discord Quest rozetinizi almak için yapmanız gerekenler bu kadar basit. Herhangi bir sorunuz olursa, yorumlarda benimle paylaşabilirsiniz. Daha fazla Discord rehberi için blogumu takip etmeyi unutmayın. 

VİDEOLU ANLATIM


Yorum Gönder

0 Yorumlar